Tatjana Vissenaekens, gelukkig getrouwd met Xander Van Leemputten en een fantastische plus dochter Stevie. Baasje van onze poes Pebbles en mijn hond Raïca.

 

Dit bedrijf is in 2016 op mijn pad gekomen. Ik deed stage in een kinderdagverblijf te Leuven. Een mama van een kindje nodigde mij en de collega's uit voor een ladies night. Ik ben hiernaartoe geweest samen met mijn mama. Het was een super gezellige avond, een hapje en een drankje. Nadien mochten we genieten van een heerlijke gelaatsverzorging met natuurlijke producten op basis van Aloë Vera. Mama & ik kenden de producten niet en hadden er nog nooit van gehoord.

 

Maar wauw wat een ervaring was dit.... de producten waren geweldig, ik heb zo een moeilijke huid, en was nooit tevreden van producten die ik gebruikte voor mijn gezicht, ofwel werd mijn huid te droog ofwel te vettig, maar het was nooit normaal.. tot die avond en wauw geweldig ik was helemaal verkocht. Na de fantastische ervaring met de gezichtsproducten kregen we een uitleg over gezondheidsproducten, en dat je Aloë Vera niet alleen kon smeren, maar ook kon drinken voor je gezondheid. Ik was wel erg benieuwd, want ik had een hele moeilijke periode doorstaan. Ik heb meer als een jaar gesukkeld met klierkoorts, ik kon niet naar school, niet werken, ik sliep altijd, had totaal geen energie, en ik woog nog maar 45 kg. Dus ik was wel erg benieuwd wat die producten konden bieden.

 

Er stond op tafel een doos met in het groot C9 op. Ik dacht echt ja afvallen moet ik hier zeker niet doen... maar goed ik luisterde. De C9 is dus een 9 dagen cleansing kuur om je lichaam helemaal te resetten. Ik dacht dat kan ik zeker wel gebruiken, mij mama en ik hebben deze aangekocht en zijn samen gestart met de C9. En na die 9 dagen WAUW wat een resultaat! Ik voelde mij gewoon super, ik kon weer alles, ik had weer energie, ik had zin om weer weg te gaan. Ik was terug op mijn gewicht! Echt een nieuwe start geweest! Tot op de dag van vandaag drink en neem ik nog altijd de supplementen van Forever.

 

Mijn mama was/is ook mega fan van de C9. Zei had last van een beetje overgewicht. Nadat ze de C9 gedaan had was ze maar liefst 5 kg afgevallen. Wat een geweldig resultaat! Ze was zo tevreden dat ze de vervolg box gedaan heeft en er kwamen alleen maar mooiere en betere resultaten.

 

Mijn papa behoord ook tot het verhaal, de meest sceptische persoon in natuurlijke producten! Das brol, das duur, dat werkt niet, bla bla bla, ... toch heb ik hem kunnen overtuigen en is hij grote fan van onze Forever Freedom. Bestaat uit 87,8 % gestabiliseerde Aloë Vera gel gecombineerd met lichaamseigen stoffen zoals glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat. Die we nodig hebben voor soepele gewrichten. Alsook is er MSM aan toegevoegd en deze heeft een krachtige ontstekingsremmende eigenschap. Je kan het dus al wel raden, hij had heel veel last van zijn gewrichten, reuma in de nek, moeilijk van zitten naar rechtstaan, ... en als hij de Forever Freedom drinkt heeft hij hier allemaal geen last van. Dan gaat alles heel soepel, en heeft hij geen pijn.

 

Ik combineer deze job naast mijn gezin, en naast mijn 2 andere jobs. Ik werk als administratief bediende in een kinderopvang, en indien nodig help ik bij de kindjes, alsook werk ik nog als administratief bediende bij mijn man in zijn tuinaanleg bedrijf!

 

Gaat dit vanzelf? Een extra inkomen opbouwen rond je huidige situatie? Neen natuurlijk niet! Is het mogelijk? Jazeker!! En daarbij wil ik jou graag coachen en begeleiden! Nemen we samen de stap naar een mooiere en gezondere toekomst?